Fizetés és szállítás

Fizetési Módok

Utánvétes fizetés

Utánvéttel történő vásárlás esetén a megrendelt áru ellenértékét és a szállítás költséget az áru kézhezvételekor kell készpénzben kiegyenlíteni a futárnak, vagy a szállító kollégánknak. Kérjük, hogy minden esetben győződjön meg arról, hogy a termék csomagolása sértetlen! Ha a csomag láthatóan sérült, vagy nyitott, tagadja meg a csomag átvételét és haladéktalanul értesítsen minket.

Fizetés előre utalással

Rendelését előre, átutalással is kiegyenlítheti. A csomagot csak az átutalt összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk indítani. Az áru kézhezvételekor Önt további költségek már nem terhelik.
Kérjük, hogy átutalásnál a közlemény rovatban minden esetben tüntesse fel a rendelés azonosítóját.
 Előfordulhat, hogy a megrendelt termék éppen nincs raktáron, ezért az utalás indításáról csak értesítésünket követően rendelkezzenek.

ROJAKER Kft.

Dél TAKARÉK Szövetkezet: 50300109-15303282-00000000

Készpénz

Személyes áruátvétel esetén üzletünkben készpénzzel tud fizetni.

Szállítási Módok

Csomagküldés az ország egész területére!

Internetes áruházunkban kapható termékeket a GLS futárszolgálattal szállítjuk el Önökhöz.

Szállítási díjak:

  • Nettó 25 000 Ft alatti megrendelések esetén a szállítás díja bruttó 1 490 Ft.
  • Nettó 25 000 Ft-nál nagyobb megrendelések esetén a szállítási díja: INGYENES!

Szállítási határidők:
A raktáron lévő termékeket a megrendelés napján, vagy a megrendelést követő munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. A raktáron nem lévő terméket a megrendeléstől számítva átlagosan 1-7 munkanapon belül rendelkezésre állnak, ezt követően tudjuk őket szállítani. Amennyiben a megrendelt termék esetlegesen nincs készleten, akkor ezt jelezzük a vásárló felé. A vásárló dönthet, hogy megvárja az esedékes szállítást, vagy következmények nélkül lemondja a megrendelést.

A csomag feladásáról e-mailben, vagy sms-ben értesítjük. A csomag érkezése az e-mail, vagy sms elküldését követő munkanapon várható. (Az sms tartalmazza a várható szállítási napot.)

Szállítási díjban foglalt szolgáltatások:
Szállítási idő: 1 nap (a feladott csomagot a GLS a következő munkanapon kézbesíti) A GLS futárszolgálat a csomagot reggel 08:00 és 17:00 között szállítja az ország bármely részére.

Fizetés: utánvét (GLS-nek)
Elektronikus csomagkövetés (www.gls.hu), A csomag pontos érkezése felől a szállítás napján a GLS központi számán lehet érdeklődni a +36/1 802-0265-ös telefonszámon.
Értékbiztosítás (ha megsérülne a csomag)

Ha Ön az adott munkanap nem tudja átvenni a csomagját, futárszolgálatunk a következő munkanap ismételten megkísérli a kézbesítés

Személyes átvétel üzletünkben.

A megrendelt tételeket személyesen is átveheti üzletünkben (Pécs, Megyeri út 115/A.), ekkor nem kell a kiszállítási díjat megfizetnie, és az átvétel várható időpontja 24-36 órán belüli. Felhívjuk figyelmét, hogy az átvételt kizárólag ügyfélszolgálatunkkal telefonon előre egyeztetett időpontban (nyitvatartási időben) tudjuk biztosítani!