Anti-Bissan vadriasztó és távoltartó szer 5l, folyadék

Az Anti-Bissan vadriasztó folyadéka elriasztja a kis-és nagyvadakat. Rendkívül hatékony, egyáltalán nem káros a környezetre, vagy a vadra, emberre. Minden évszakban használható!

53340 Ft

42000 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 53340 Ft / db

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-KR-ANTI_B5 Kategóriák: , , ,

Leírás

Az Anti-Bissan egy olyan vadriasztásra alkalmas folyadéka e termék, mely emberi verejték hatású illat-és hatóanyagokat tartalmaz, aminek érzete az élőlény vegetatív idegrendszerén keresztül ellenségképet alakít ki benne, és ezáltal elmenekül az ilyen anyaggal kezelt területről. Környezetre nem káros hatúanyagokat tartalmaz, többnyire illóolajok, és növényi olajok, emulgeátorok hitetik el az emberi verejték illatát. Hosszú ideig hatékony, takarékos használat mellett is. Használata javasolt erdő, szőlő-, mezőgazdasági területeknél illetve kertészetekben is.

Varjak, őzek, vaddisznók, ragadozó madarak, nyestek, rókák, vakondok, rágcsálók és vízipockok elriasztására és távoltartására. Az anti-bissan megállítja és eltéríti a csigákat és hangyákat is.

Összetételét illetően olyan természetes és természetazonos nyersanyagokat tartalmaz, mint pl. emberi verejték (utánzat), illóolajok, fehérjekötések, illatanyagok, növényi olajok, emulgeátorok.

Az anti-bissan kozmetikai és élelmiszerjogilag engedélyezett nyersanyagokból készül.

1 db 5 literes kanna 1000 méter távolságra elegendő. 5-8 hétig biztosít védelmet.

Figyelmeztetés:

Ne szórja kinyílt virágokra és gyümölcsökre!

Nem ehető, gyermekektől távol tartandó.

Élelmiszerektől és takarmánytól elkülönítve tárolandó.

CH-B: 142/09

Példák az alkalmazásra

Adott terület kezelése: 5 l/ha anti‐bissan (folyékony) készítményt 200‐300 l vízzel permetezőgépben összekeverünk és kipermetezünk, hektáronként 8‐10 kg anti‐bissan (granulátum) készítményt műtrágyaszóró géppel (vetőgéppel) kijuttatunk.

Szagkerítés: 2 l/ha (400 m) anti‐bissan (folyékony) készítményt 50 l vízzel összekeverünk, és körülbelül 2 méter szélességben kijuttatunk, 100 méterenként 1 kg anti‐bissan (granulátum) készítményt 2 méter szélességben kézzel kiszórunk.

Őzek, nyulak, vaddisznók, csigák esetében: 2‐3 mérőpohárnyi (folyékony) szert 5 l öntözővízzel vagy permetezővízzel összekeverünk. 500‐1000 négyzetméterenként 1 kg (granulátum) készítményt kézzel vagy a csomaghoz tartozó szórófejjel kiszórunk. A védendő területen: komplett kezelés vagy a terület körül szagkerítés létesítése.

Vizipockok és vakondokok esetében: Ha az említett állatok már ellepték a kertet, az egyes vakondtúrásokat tárjuk fel, és a (folyékony) anti‐bissan készítményt öntsük a járatba.

Nyest a padláson, a járművekben és egyéb eszközökben: Antibissan (folyékony) koncentrátummal átitatott vagy leöntött ronggyal teli üveget vagy tálat felállítunk, anti‐bissan (granulátum) készítményt a padláson kiszórunk.
Súly: 5 kgTovábbi információk

Tömeg5.155 kg
Méretek23.0 × 18.0 × 14.0 cm