Barion Pixel

Nyestriasztó Spray 400ml

Hatékony nyestriasztó spray gépkocsik nyestvédelmére. Hosszan tartó védelmet nyújt a nyest- és mormotarágás ellen az általuk kedvelt autóalkatrészeknél (pl. az elektromos vezetékek, a gyújtókábel, a fék- és vízcsövek, az ékszíjak, illetve a gumiharangok és porvédők).

Akció!

3043 Ft(-10%) 2743 Ft

2160 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 2743 Ft / db

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-KR-NYRSPRAY Kategória:

Leírás

A nyestriasztó spray különféle aromás anyagokat tartalmaz, amely mindenféle egészségkárosító hatás nélkül (tehát nem mérgezésről van szó!) tartja távol a nemkívánatos vendégeket.A hatóanyag rendkívül kellemetlen íz- és illatanyag bevonatot képez a kezelt alkatrészeken és felületeken, ezért a nyestek és rágcsálók elkerülik azokat.

A német gyártó elsősorban az autók motorterének kezelésére ajánlja (korróziógátló és motorápoló anyagokat tartalmaz). A motortér kezelését minden 3.hónapban, vagy minden motormosás/alvázmosás után érdemes elvégezni. (A nyestriasztó hatástartóssága átlagos körülmények között kb. 3 hónap. Ezt követően a kezelést meg kell ismételni. Magas páratartalom vagy erősen poros környezet esetén ennél gyakoribb kezelés célszerűbb.) Mivel gyúlékony anyagról van szó, csak hideg motortér kezelhető.

Eredményesen alkalmazhatjuk azonban padlásterek kezelésére is ott, ahol a nyestek előfordulnak. A tűzveszélyességi óvórendszabályokat azonban itt is figyelembe kell venni!

A termék 300 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba. Az egyetlen nyestriasztó, mely korróziógátló adalékot tartalmaz a motorblokk, a váltó és az első futómű védelmére. Egészségre ártalmatlan illat- és ízanyagával véd, többszöri esőzés után is.További információk

Tömeg 0,35 kg
Méretek 20,0 × 7,0 × 20,0 cm