Elektromos Seregélyriasztó alkonykapcsolós(9V)

A seregélyriasztó kifejezetten a seregély csapatok távol tartására szolgál. A riasztót irányba lehet állítani a rögzítőkonzollal. A sikeres működéshez 50 méterenként egyet ajánlott kihelyezni. Az alkonykapcsolós modell világosodástól sötétedésig (a seregélyhúzás végéig) működik. Energiatakarékosabb.

7 995 Ft

6 295 Ft (ÁFA nélkül)

Cikkszám: R-VR-alk.ser Kategória:

Leírás

Az elektromos Seregélyriasztó alkonykapcsolós(9V) kifejezetten a seregély csapatok távol tartására szolgál. A riasztót irányba lehet állítani a rögzítőkonzollal. A sikeres működéshez 50 méterenként egyet ajánlott kihelyezni. A rögzítőkonzol segítségével a lugas merevítőoszlopok tetejére helyezhető, illetve karókra oldalirányban. A készülék elsősorban hosszanti irányú kultúrák védelmére lett kifejlesztve.

9 Volt-os elemmel működik, mellyel kb. 3-4 hónapot üzemel. Vízálló, kifejezetten kültéri alkalmazásra! A készülék hangmagassága 4,5 KHZ frekvenciáról indul, a felső hangtartományok, az ultrahangok 20 KHZ-ig. A kihelyezésnél figyelembe kell venni, hogy az alsó hangok élesen szólnak, ezért pl. nyitott ablaknál zavaró lehet.

A seregélyriasztó már az új alkonykapcsolós modellben is elérhető, ami azt jelenti, hogy a készülék alkonyattól pirkadatig működik! E modell energiatakarékosabb.