Barion Pixel

Kornitol vadriasztó 5 L, biológiai szagriasztó

Vadkárt megelőző folyékony, biológiailag lebomló vadriasztó szer, amely természetes anyagokat és olajokat tartalmaz. Élő környezetre ártalmatlan. Kihelyezve hatékonyságát 4 hétig őrzi meg ezután napfény hatására lebomlik.

61614 Ft

48515 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 61614 Ft / db

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-krntl5l Kategóriák: , ,

Leírás

A Kornitol vadkárt megelőző folyékony, biológiailag lebomló vadriasztó szer, amely természetes anyagokat és olajokat tartalmaz. Élő környezetre ártalmatlan.
Szabad forgalmú(III), használatához védőkesztyű javasolt, bár  nem irritálja a bőrt, így ha kézre vagy egyéb bőrfelületre cseppen csak letörölni szükséges. Erős szaghatás miatt egy maszk használata is indokolt lehet.
Kihelyezve hatékonyságát 4 hétig őrzi meg ezután napfény hatására lebomlik.
Lehetőleg esővízzel ne érintkezzen, mert hatását a többszöri megázás jelentősen csökkenti.

Kihelyezés módjai:

Vezérzsinóros kihelyezés esetén karókat ütünk le kb.50 méterenként, a karók közé perlon bálakötöző zsinórt feszítünk ki(vezérzsinór) és a vezérzsinórról lógatunk be szivacsot tartalmazó kiszurkált pillepalackokat, így szagkerítés hatás jön létre.
A pillepalack a folyadékot megóvja az esőtől, a szivacs pedig felszívja, így az nincs kitéve direkt napsütésnek.

Szagkerítés karókkal: ennél a módszernél vékony karókat szúrunk a földbe 5-10 méterenként, a karókra rongyot teszünk és felitatjuk a folyadékot.

Beszelelés: sok estben a fölterület elhelyezése alkalmas arra, hogy az uralkodó szélirányokat kihasználva a folyadék szagával beszeleltessük a kultúrát.