Swissinno Nyestriasztó autóba

Egy nyestriasztó, mely nemcsak ultrahangos védelmet biztosít, hanem a készülékhez tartozó fémlemezek segítségével árammal védi az autó legérzékenyebb pontjait, amihez ha a nyest hozzáér figyelmeztető áramütést kap!

20 540 Ft

16 173 Ft (ÁFA nélkül)

Cikkszám: 1235001 Kategória: Címke:

Leírás

A nyestriasztó készülék által leadott feszültség nem olyan mértékű, hogy bármi kárt tegyen a nyestben, figyelmezteti csupán, kellemetlen érzés számára.

Hogyan működik a nyestriasztó?

A jármű motorterébe történő beszerelését követően a jelen rendszer biztosítja, hogy a nyest kellő távolságban maradjon az Ön járművétől, az agresszív ultrahang és elektromos áram feszültsége kombinációjának segítségével. A készüléken egy hangszóró található, amely pulzálva áramló ultrahangot bocsát ki és folyamatosan változtatja annak frekvenciáját a 23-27 kHz közötti tartományban. Az ultrahang-sugárzás 5 másodpercenként történik, 0,6 másodpercen át. Az ultrahang nem tud áthatolni szilárd anyagokon, mint például a fém, műanyagok, szintetikus anyagok és gumi: egyszerűen visszatükröződik a motortérbe, ami azt jelenti, hogy a háziállatok és a külső oldalon található állatok védelme biztosított az ultrahanggal szemben, ami nem zavarja őket. Nyolc lemez rozsdamentes acélból, amely azokhoz a motortérben levő alkatrészekhez csatlakozik, amelyek támadhatóak (csövek, tömlők, elektromos vezetékek és kábelek), tápellátásuk pedig 300 volt a vezérlőegységtől. Amikor a nyest érintkezik a lemezek valamelyikével, nagyfeszültségű áramütést szenved, amely elég nagy ahhoz, hogy elkergesse,(elektromos áram <2 mA) kisebb annál, hogy sérülést szenvedjen.