Ultrasonic 300 Nyestriasztó

Az Ultrasonic 300 nyest és kisállatriasztó az egerek és patkányok, valamint kisragadozók (pl. nyest, pele, görény) elriasztására, illetve megelőzésképpen távoltartására szolgál. A készülék létezik 3 hangszórós, illetve akkumulátoros változatban is.

17018 Ft

13400 Ft (ÁFA nélkül)

Egységár: 17018 Ft / db

Készleten

  • Üzletünkben azonnal átvehető
  • Kiszállítása 1 munkanap
Cikkszám: R-KR-US300 Kategória:

Leírás

A kibocsátott hang emberi füllel nem hallható, váltakozó frekvenciájú ultrahang. E hangot a rágcsálók és kisragadozók, nyestek azonban jól hallják és számukra elviselhetetlen zajt jelent. Hatásmaximumát 10-15 nap használat után éri el.
Elsősorban zárt terekben való használatra van kialakítva (pl. egészségügyi intézmények, raktárak, élelmiszerüzletek, lakások, tetőterek, garázsok, stb.)Alkalmazható bárhol, ahol meg tudjuk védeni a nedvességtől, és biztosítani tudjuk a készülék számára a 230 V/50 Hz hálózati feszültséget.

Műszaki adatok:

– Hálózati feszültség: 230 V / 50 Hz
– Teljesítményfelvétel: 4.8 VA
– Frekvenciatartomány: 20 000 – 35 000 Hz
– Hangteljesítmény: kisebb, mint 90dB
– Hangkibocsátás szöge: 130°
– Hatásterület: 300 m2
– Méret:45 x 45 x 70 mm
– Hálózati tápegység: SPURI US: 80 x 80 x 70 mm
– Súly: 270 g
– Érintésvédelmi osztály: II.

A készülék zárthelyi kivitelű.

Előnyök:

– Nem szennyezi a környezetet.
– Korlátlan ideig használható minden karbantartás igénye nélkül.
– Kezelése rendkívül egyszerű.
– Emberre, háziállatokra káros hatással nincs.
– Előszeretettel használják azokon a helyeken, ahol a mérgek használata kizárt (élelmiszer üzletek, raktárak, pékségek egészségügyi intézmények, stb.). A készüléket abban a helyiségben kell elhelyezni, ahol észlelhető a rágcsálók jelenléte. Az ultrahang terjedését jelentősen korlátozzák az akadályok (pl. falak), ezért ha egy készülékkel szeretnénk több helyiséget megvédeni, ajánlott a hang terjedésének zavartalan biztosítása (pl. ki kell nyitni az ajtókat).

Használat, üzembe helyezés:

A nyestriasztó kb. 300 m2 terület hatásos védelmére alkalmas. A riasztó az ultrahang hangtartományban működik. Üzembe helyezéskor a készülék elején található piros LED-kijelző villogása mutatja a készülék megfelelő működését. A készülék hátoldalán található TESZT gomb használatával a hangkibocsátás az emberi fül által hallható tartományba csúszik át, így az ellenőrizhetővé válik. Feszültségmentesítése az adapteregység kihúzásával valósul meg. Rendellenes működés, meghibásodás esetén a készüléket feszültségmentesíteni kell.