Vadalarm madárriasztó

Biztos jó ideje keresel megoldást problémádra, melyet a madarak okoznak azzal, hogy ürülékükkel odapiszkítanak, ahova nem kellene, rosszabb esetben kicsipegetik a vetést, még rosszabb esetben pedig teljesen learatják helyetted a gyümölcstermést. A Vadalarm napelemes madárriasztó készülék a megtévesztés módszerével riasztja el a madarakat.

35 000 Ft

27 559 Ft (ÁFA nélkül)

Elfogyott

Cikkszám: VR- Kategória:

Leírás

A Vadalarm madárriasztó készülék szakaszos üzemelésű. A készülék  a vadászó madarak hangját imitálja. Bizonyos időközönként a benne lévő elektronika mindig egy nagyobb testű madár hangját játssza le a beépített hangszóró segítségével. Ettől a hangtól a madarak megijednek, vagyis a természetes ellenségek hangjával kell elriasztanunk a betolakodókat.  Ölyv, sólyom, sas és vércse hangjával dolgozik a készülék.

Minden olyan madár ellen jó eredményeket tudunk vele elérni, aminek természetes ellensége az ölyv, a sólyom, a sas és a vércse. Használták már sikerrel: vadkacsákra, seregélyekre, varjakra, galambokra, és ezek rokonaira..

Mi szól mellette?

…,hogy gondozásmentes. Beépített akkumulátora hosszú élettartamú, nagy kapacitású, melyet a tetején található napelem tölt fel, hogy éjjel is működhessen.

…, hogy vízhatlan a burkolata.

… könnyen rögzíthető.

… energia a napból.

….2 védett hangszóró.

Telepítése:

  1. Keress egy alkalmas fát a közelben vagy szúrj le magad egy karót.
  2. Az oldalán lévő rögzítők segítségével rögzítsd úgy a Madárriasztót, hogy a védendő növények felett legyen minimum 5-20 centiméterrel, a hangszórók pedig a madarak várható érkezési irányába nézzenek, és természetesen a napelem legyen felül.
  3. Kapcsold be a doboz oldalán található főkapcsolót. Ekkor a doboz oldalán lévő LED villogni kezd. Ez jelzi a készülék működését. Ezt követően hangosan szóló, madárhangokat kell hallanod.

Paraméterei:

Hatótávolság: 100 m

Riasztási idő: 30 perc

Riasztási időköz: 5 perc

Üzemidő borús időben: 10 nap

Akkumulátor kap. : 2600 mAh

Napelem teljesítménye: 3 W

Hatótávolsága a hangszórók irányába: 70-70 méter

Riasztási frekvencia: 2-18 kHz