Vaddisznó riasztó spray (piros)

500 ml tartalmú, igen erőteljes hatású vaddisznóriasztó spray. Kisebb mezőgazdasági területek, töltések, illetve udvarok megvédésére.

7 548 Ft

5 943 Ft (ÁFA nélkül)

Cikkszám: R-WSCHP Kategória:

Leírás

A védeni kívánt területen az uralkodó szélirányt figyelembe véve kihelyezendő nagy hatékonyságú szagriasztó.
Oldalt kiszurkált sörös dobozokban a legpraktikusabb kihelyezni! (Belefújjuk az illatot a sörös dobozba.)

Ez a legolcsóbb és leghatékonyabb!

Vaddisznó STOP szagkoncentrátum 500ml
Termékleírás: Intenzív illatkoncentrátum, rendkívül hatásosan védi meg a vaddisznók okozta károktól a kukorica, szőlő, és burgonyaföldeket, kerteket, és egyéb területeket. Az állatot érzékennyé teszi – az eredeti életterében marad. A védőhatás az alumínium, csíkokkal célozható meg.
Használat: Az elkészített szaggyűjtőket( sztaniol csíkok, filccel) mindkét irányba egymástól húzni úgy, hogy könnyed hanghatás keletkezzen. Az alumínium csíkokat a rendelkezésre álló lehetőségre (kerítés, fa, bokor, oszlop stb.) csípőmagasságba rögzítsük. Távolság a terület tulajdonságától függően cca 8-15m. Végezetül az alumínium csíkok filc részeit a vaddisznó stoppal fújjuk be. 2-4 hét múlva – különösen veszélyeztetett időpontban a fújást meg kell ismételni. Egy palack vaddisznó stop cca. 150 fújásra elegendő.
Fontos! Felhasználáskor az etiketten lévő adatokat feltétlenül tartsák be! Zárt térben tilos használni! Palackot függőlegesen tárolni!
Használati utasítás: 1. A palackot jól felrázni. 2. védőkupakot levenni. 3. Megfelelő kesztyűt viseljünk.Ruhára ne kerüljön. 4.A biztonsági szöveget tartsuk szem előtt. 5. Fagytól óvjuk!
Téli időszakban a fagyok beálltát követően a riasztó elveszti hatékonyságát.